HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Bluu

Full Circle Magazin

Ubuntu

Címkék

röptében fordítás és angol beszéd

2009.11.17. 21:19 h4x00r

ki ne ismerné a google translate nevű szolgáltatását, ha máshonnan akkor innen a blog-ról, mert már megemlítettem.

újdonság, hogy a fordítást már gépelés közben is megkaphatjuk. ezenkívül újdonság, hogy az angol szavakat ki is mondja nekünk. sőt, ez a funkció egész szépen működik! a hángériön-t oan szépen ejtette, hogy így én még nem is hallottam sehol sem!

és a szokásos bemutató video sem marahat el:

azt viszont nem tudom, hogy ez a kezdetek óta van, vagy ez is nem oan régóta van így, hogy nézzük csak meg a böngészőben a címsort. átlátható és érthető hogy mi is van oda írva. ez eddig nem volt jellemző a google-ra. főleg a keresőre, oan érthetetlen és szövevényes 3km hosszú linkeket generált, hogy azt elküldeni másoknak elég nehézkes. ( bár annyit is elég megadni, hogy: "search?q=kereső" és akkor rákeres a keresendő szóra a neten..... ) de egy iet: http://translate.google.hu/#hu|en|magyar még az is megérti, aki nem kocka!

még egy jó dolog ( kollegina hívta fel rá a figyelmem! ) írjuk be azt, hogy jee :D és meg is van a fordítás :D nem tudom, hogy ez mennyire "szakavatott magyar szó" de lefordította!

Szólj hozzá!

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://h4x00r.blog.hu/api/trackback/id/tr871532910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása