HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Bluu

Full Circle Magazin

Ubuntu

Címkék

magamról

2008.12.25. 23:02 h4x00r

bár lehet hogy ezt kellet volna bevezetőbe, de mostmár mindegy

szóval jelenleg 21 éves vagyok, programozónak készülök és kb a nap 24 órájából 24 gép mellet töltök, és folyton online vagyok. mikor alszok laptop az ágyam mellet és megy, msn skype firefox thunderbird ezek folyamatosan mennek.

két gépem van:
-asztali:
egy lassacskán öskövületnek számító 2600-os amd 756mb ram és egy ati radeon 9600 oprendszernek meg ubuntu 8.10
-laptop:
ez kicsit már jobb mint az asztali, egy dell insipron 1501-es amd turion 64 x2 tl-52-vel, 4gb-rammal és egy ati radeon x1150-el. ez viszont már dualboot-os, 64bites vista és ubi 8.10
az ubi ezen is 32 bites mint az asztalin, csak a kernel van kicserélve szerver kernelnek így lekezeli a 4gb-ramot

asszem magamról elég lessz ennyi... igazából majd ien számítógépes dolgokról akarok írkálni, szóval szerintem ezek voltak a legfontosabbak :D

Szólj hozzá!

Címkék: intro

A bejegyzés trackback címe:

https://h4x00r.blog.hu/api/trackback/id/tr84841926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása