HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Bluu

Full Circle Magazin

Ubuntu

Címkék

Google Maps Navigation

2009.10.28. 23:47 h4x00r

jaj gyerekek ezt azért neeeee.....


az utolsó mondat a legpoénabb :D

eddig is szerelmes voltam az androidba, de ezek után mostmár 1000%-osan biztos vagyok, hogy egy androidos telóra fogok gyüjteni!

legelőször akkor tetszett meg az android mikor kicsit közelebb keröltem hozzá a szegedi szabad szoftver napokon, és megláttam hogy mien egyszerű is rá az alkalmazás fejlesztés. azóta is itt figyel az eclipse az android fejlesztői pluginnel, csak sajnos telefon híján még nem sikerült életet lehelnem belé. pedig elméletileg valahogy lehetne telefont is emulálni. legalább egy kicsit hagy gyakorolhassak! valaki mondja meg, hogy hogyan lehet!

azért vannak aggályaim is. ez idehaza hogyan fog működni? jó az utcai nézetről még lemondok ( bár egyáltalán nem szívesen! )... hangfelismerés is jónak tűnik, pár hívásnál sem használtam sose. de ez az intelligens keresés! ez valami fenomenális! teljesen a rabja vagyok az ieneknek. egy helyen tudni minden fontosabb cuccomat és abban keresni! ( ha egyszer sikerül a gnomedo-t is így beállítanom és még tényleg jól is fog működni..... )

másik problémám, hogy ez elvileg csak motorolára jön ki... de azért abban biztos vagyok, hogy idővel lesz másra is elérhető verzió!
arra még kíváncsi lennék hogy a motorola azért mennyivel támogatta a projectet? nem mondom jól tették, mert ha lenne pénzem megvenném ezt a motorola droid-ot!

azon is érdemes elgondolkodni, hogy ehhez állandó internetkapcsolat kell... ugye felhőben számol, és folyamatosan húzza le a netről az adatokat, képeket, térképeket, mindent....
van annyira olcsó idehaza a mobilnet, hogy ne mennyen rá a gatyánk is? vagy az ien "előfizetek 1 gigára és akkor tolom addig amíg bírom, utána meg úgyis lassú lesz csomagnál" nem fog a sebesség miatt órákba telni egy-egy újratervezés? érdekes lenne úgy eltévedni pécsen..... remélem majd azért gondolnak ienre is később és legalább opcionálisan lesz egy ien lehetőség, hogy adatok letöltése. akkor otthon letölti az ember a gépén keresztül a térképeket és egy usb kábel segítségével továbbítja a telefonjának.

pár kép csak így a végére nyálcsorgatásnak:


ez az a nézet ami nagyon tetszik

Szólj hozzá!

Címkék: hír android

A bejegyzés trackback címe:

https://h4x00r.blog.hu/api/trackback/id/tr961482795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása