HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Bluu

Full Circle Magazin

Ubuntu

Címkék

Nincs oan ami nem sőrnyitó

2009.03.17. 15:48 h4x00r

"Heavy duty aluminum housing with built-in bottle opener", azaz nagy strapabírású alumínium váz beépített üvegnyitóval! ezt kínálja a trekstor! a német cég egy oan különleges usb kulccsal rukkol elő, aminek a vége egy sörbontó. mivel a cég német, és a németek híresek a sörükről, így érthető ez a párosítás. nekünk pedig a legnagyobb örömünkre szolgál, hogy ha megszomjazunk, akkor elég csak a zsebünkben lévő pendrive-ot elővenni és már ihatjuk is a finom maláta szörpöt! kár hogy jómagam inkább bór párti vagyok! persze usb 2.0 és 2-8gb-os adattárolás dukál a sörbontónkhoz, így erre sem lehet panaszunk!

a cég ezenkívül még sok érdekességet is forgalmaz ien a saját logóval felszerelt pendrive, vagy a bőrtokba, inkább mini késre hasonlító változat.

Szólj hozzá!

Címkék: cooltúra

A bejegyzés trackback címe:

https://h4x00r.blog.hu/api/trackback/id/tr191007739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása