HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Bluu

Full Circle Magazin

Ubuntu

Címkék

piros szív, rószaszín felhő és egyéb hasonló dolgok

2010.02.12. 20:07 h4x00r

hogy honnan tudom, hogy új év van? január elsején jön az e-mail, hogy: úristen mindjárt itt a valentin nap és te még nem is vettél fémből készült lila fa szivet tedd meg most!

ma már a blog.hu is szólt, hogy van új theme. sok szívvel. de ami talán még érdekesebb:

( bocs, de nem akarom lelőni a poént )

hát igen. ezt is megértük. a sok meztelen nős és pasis egérpad után végre van ien is.

a különleges szín és dizájn egyértelművé teszi, hogy mégis mi az ami ihletett adott a tervezőnek. bár azt kicsit furcsának tartom, hogy piros és nem egy rossaszínez színben pompázik, de hát ez van :D

ha kicsit jobban megnézzük akkor jól láthatjuk, hogy a görgő alatt található egy kis gomb is amivel egy nagyon fontos parancsot adhatunk ki: e-mail olvasás, hogy egy bizonyos weboldal meglátogatása.

és hogy ki ez a remek ember, aki iet tervez: andy KUROvets. ez sem véletlen.

Szólj hozzá!

Címkék: cooltúra

A bejegyzés trackback címe:

https://h4x00r.blog.hu/api/trackback/id/tr411753126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása