HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Bluu

Full Circle Magazin

Ubuntu

Címkék

Tapipados asztali billentyűzet

2010.02.22. 15:10 h4x00r

aki laptopot használ az tudja, hogy sok esetben nincs szükség az egérre. a gyors gépelés közben csak néha-néha kell egy kisebb egérműveletet véghezvinni, amire tökéletesen elég a tapipad, vagy a pöcökegér.

ezzel én is így vagy! sőt én még az asztali gépemhez is ien billentyűzetet akartam, csak sosem találtam. egy-két ipari géphez voltak hasonlóak, de azok inkább nagyok voltak és rondák. hála az adesso-nak mostmár szebb formában élvezhetjük asztali gépünknél ülve a laptop billentyűzet-egér elrendezése adta előnyöket! na persze ez nem azt jelenti, hogy a régi egeret máris kukába vágjuk! próbáljunk meg csak warsow-ozni tapipaddal!

a fekete szépség oldalán egy nagy tapipaddal és 87 gombal kerül szállításra. ebből 13 a multimédiás élmény fokozását segíti elő. a 9 méteres hatótáv pedig tökéletessé teszi, hogy a gépet a tv-re kapcsolva, akár a fotelből is irányíthassuk. az ajánlott ár a maga 120$-jával annyira nem is tűnik vészesnek.

a cég weboldalán érdemes még körbe nézni, mert eléggé sokféle hasonló darab megtalálható náluk

1 komment

Címkék: hír cooltúra

A bejegyzés trackback címe:

https://h4x00r.blog.hu/api/trackback/id/tr911781050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rick4 2012.09.01. 23:39:22

ezzel én is így vagy!
A cikkíró kicsit skizó, kicsit sem Grétsy, a cikk meg... Ehh..
süti beállítások módosítása