HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Bluu

Full Circle Magazin

Ubuntu

Címkék

GBoard

2009.12.09. 10:22 h4x00r

ezekkel egyszerűen nem bírok betelni. mindig kitalálnak valami okosságot. most éppen egy kanadai cég készített egy olyan apró usb-s bill-t ami kifejezetten a gmail használóit célozza meg.

ahogy a kép is mondja: végre! oan rosszul aludtam mostanában mert nemvolt ien gboard-om, de most már végre itt van, megérkezett. a tökéletes, gyors gombnyomogató, amivel pár gombnyomás után már válaszolhatunk is a beérkezett levélre vagy éppenséggel továbbíthatjuk azt barátainknak. ( már látom előre, hogy minden céges asztalon ott fog figyelni és a levelezés 200%-os emelkedést fog mutatni )

a szerkezeten található 19 gomb mindegyike egy-egy funkciót tölt be, ami egy-egy billentyű kombinációnak fele meg egy hagyományos billentyűzeten. ezek csoportokra vannak osztva és külön színnel van jelölve aszerint, hogy mien csoportba is tartozik. így pl a "törlés" és "spam-nek" jelölés piros színt kapott, míg a "válasz küldése" kéket.

a mindössze 0.14kg-os szerkezetet ( csomagolással együtt ) potom 19.99$ ért rendelhetjük meg, és erre még számoljunk rá egy kis szállítási költséget is. így karácsony előtt remekajándék lehet e-mailező titkárnőnknek, vagy akárki másnak, aki gmail-t használ!

a szerkezetnek talán egy hátránya van csak: linux alatt nem müködik ( egyenlőre! )

Nothing selected
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: cooltúra

A bejegyzés trackback címe:

https://h4x00r.blog.hu/api/trackback/id/tr831585396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása