HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Bluu

Full Circle Magazin

Ubuntu

Címkék

fusionfall - második élmények

2009.01.20. 00:34 h4x00r

még ez előtt thx annak a 8 embernek aki rss-en olvas! ezt nem hittem volna!

szóval fusionfall.... jójó, de linux alatt nem megy. az az izé, amit lekel szedni az nincs linux alá... pedig nagyon jó lenne ha lenne. szóval üzenem a fejlesztőknek: plz! thx!

szintlépésekről nem nagyon irkáltam előző betekintésnél. de igazából erről nem is nagyon lehet, mert nincs. van egyfajta xp-rendszer, a megölt szörnyek után kapjuk, de az elmegy arra amikor új nanot kapsz. szintet is csak akkor lépsz ha megvan az új nano. sajnos a megölünk 1millió disznót módszer most nem működik!

de akkor a sebzés hogyan megy? hát az sem tapasztalat útján.... vagyis.... pontosabban, ha szintet lépünk, akkor tudunk új fegyvereket használni, ami erősebben sebez. de hogy ezt hogy logikázták ki, azt nemtom, de ez így nem igazán rpg. bár egy 9 évesnek lehet hogy jobb is így :D apropó fegyverek! az miért van hogy a puskák többet sebeznek? akkor minek a kardok? meg a másik. minek a puska meg az ugrálás, ha az ellenfél úgy is eltalál akármit csinálok? ugrálhatok jobbra-balra így is úgy is megsebez. szóval ezt sem értem....

Szólj hozzá!

Címkék: fusionfall

A bejegyzés trackback címe:

https://h4x00r.blog.hu/api/trackback/id/tr56890087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása