HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Bluu

Full Circle Magazin

Ubuntu

Címkék

Meleg, nyár, grill, excel

2009.04.05. 12:34 h4x00r

valahogy gondoltam, hogy azért a nyárra lesz valami okos dolog, ami nélkül eddig lehetetlenség volt meglenni. nem is értem, hogy az emberek hogy tudtak sütni oan grill rácson, ami nem hasonlít egy excel táblára?!

az ember mikor a hétvégi sütögetést tervezi, akkor sem szabad elfelejtenie a hétköznapi munkáját, és ha azt tervezte, hogy most legalább egy estére elfelejtheti a számokkal és betűkkel ellátott rácshalmazokat, akkor téved! az ien bomlasztó gondolatok ellen találta ki az Art. Lebdev Studio az "excel tábla rácsmintás sütő vasat"! a gridus névre keresztelt produktumuk, leginkább úgy néz ki, mintha egy laptopon futó excelen akarjuk megsütni a karajt! a legdurvább dolog, hogy ennek az eszköznek van tervezője.... mit kell ezen tervezni? ki print screen-elnek egy nagy darabot az excelből, aztán ahol fehérség van ott nem lesz vas, ahol meg feketeség, ott meg van vas... nem oan bonyolult dolog ez!
a legjobb dolog azért a termék oldalán található képaláírás: "A D19-F6-os kolbászt kérném!"

a cég ezenkívül még számos jobbnál jobb ötlettel állt elő. ien pl a fehér usb kábelt a szivárvány színeire szétbontó usb hub, vagy a hagyományosnál háromszor jobb gémkapocs! hogy ezek nélkül a tárgyak nélkül hogyan tudtunk eddig élni???? nem is értem!

Szólj hozzá!

Címkék: cooltúra

A bejegyzés trackback címe:

https://h4x00r.blog.hu/api/trackback/id/tr351047338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása