HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Bluu

Full Circle Magazin

Ubuntu

Címkék

Naruto-Kun + CRDSA

2009.07.28. 22:09 h4x00r

nagyon nagy léptékkel halad a kedves kolega úr, nem gondoltam volna és nehezen tudom én is a lépést tartani. viszont most összevonom a következő kettőt, már csak azért is mert naruto-kunról nem tudok többet írni, ugyan az rendszer mint a tada manga.
a másik viszont érdekesebb, már csak azért is, mert gportálos dologról van szó :D

de először nézzük a narutot. tada-hoz hasonlóan phpfusion és smf. kinézettel náluk nem sok gond van. szépen átlátható az egész. bár igaz, hogy a menüben a cím az kicsit szét van csúszva nekem. a forum szintén külön oldal teljesen külön álló rész, még csak árnyalatokban sem hasonlítanak. az oldal fekete a forum fehér.

na de nézzük a gportálos oldalt :D gportál, a kedvencem :D annak idején mikor indult nagyon jó ötletnek tünt. bárki csinálhat weboldalt magának! bárki! és ez a baj is egy kicsit. a sok 10 éves mind weboldalt csinál magának és az eredetileg remek ötlet, így már egy utálat tárgyává vált!
azért ez crdsa annyira nem vészes. sőt. meglepően jól néz ki. nem mélyedtem bele, de a gportál nem tűnik rossz motornak, és az oldal kinézete is szépen össze van szedve.

nem lett valami hosszú az iromány de szerintem a lényeg érthető ( és talán majd cart is elolvassa :D esély: 0% )

Szólj hozzá!

Címkék: anime elmélkedés

A bejegyzés trackback címe:

https://h4x00r.blog.hu/api/trackback/id/tr711274530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása