HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Bluu

Full Circle Magazin

Ubuntu

Címkék

hideg téli estékre az asszonynak

2009.11.11. 18:02 h4x00r

egyre hidegebb van. én is begyújtok minden este, hogy legyen egy kis meleg. de lassan már a hó is elkezd esni, és mindig jól jön egy kis extra hő.

talán ezt ismerték fel a japán alkotok is, és így születhetett meg az usbs mellmelegítő. igen kedves hölgyek nem tévedés. télen már semmien testrészük nemfázhat!
az eszköz használata is nagyon egyszerű, csak csatlakoztatjuk egy szabad usb portra, és becsúsztatjuk a melltartó alá. ennyi az egész, a készülék már el is kezdett dolgozni. laptop tulajok előnyben! ( mivel mindenhova magával vihetik :D )

ám azért csak óvatosan, nehogy égési sérülések legyenek belőle!

azért ennyire univerzális serial bus-t....

Szólj hozzá!

Címkék: cooltúra

A bejegyzés trackback címe:

https://h4x00r.blog.hu/api/trackback/id/tr391518368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása