HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Bluu

Full Circle Magazin

Ubuntu

Címkék

AnimeSeken

2009.08.15. 01:45 h4x00r

nem rég értem vissza nyaralgatásból és viszonylag a munka is kezd helyre rázódni, úgyhogy szakítok időt, a többi oldal megnézésére is ( még asszem 4 van hátra  ), de most eltérünk cart listájától és igazából csak egy linket közlök mindenkivel:

http://animeseken.gportal.hu/

egy értelmes gportálos oldal! hihetetlen, de van ilyen. én sem hittem el, míg nem láttam ezt az oldalt. jó nem azt mondom, hogy nem lenne rajta mit javítani, hanem azt, hogy ahoz képest ,hogy gportal, nagyon jó kis oldal lett! ( azért a forumot érdemes megnézni, és elmélázni azon, hogy miért is van uw-s tárhelyen, ráadásul két ii-vel írva a címe :D )

más:
lassan vége a nyárnak, és visszaállunk a rendes kerékvágásba, úgyhogy ha még van oan elvetemült ember, aki ezt a blogot olvassa, akkor annak jelzem: nyugi, lesz még ennél jobb is ( remélem :D )

Szólj hozzá!

Címkék: anime elmélkedés

A bejegyzés trackback címe:

https://h4x00r.blog.hu/api/trackback/id/tr411310495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása