HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Bluu

Full Circle Magazin

Ubuntu

Címkék

BleachHun.hu

2009.07.31. 01:10 h4x00r

ezt az oldalt nem ismerem, így csak a mostani első pár rátekintés alapján tudod véleményt mondani.

de igazából csak jó véleménnyel vagyok rá. php-fusion megálja a helyét ( meglepő, hogy mennyire elterjedt ez a rendszer animes körökben ) az oldal színvilága egészen összeillő. elsőre átlátható, nem kell keresgélni a menüket. érdekesség, hogy a bal és a jobb oldali menüsor különböző kinézetet kapott. a logo minden oldalon ugyan az ( én jobban szeretem a random logokat ), de ez mégsem zavaró.

híreket még érdemes megnézni. mindben van egy szép kis logo néhány előnézeti kép, és néhány szép méretes gomb. még eltéveszteni sem lehet :D komolyra fordítva a szót, tényleg méretes darab. de ha összegészében nézzük az egész oldalt nem lóg ki. oldalt böngészve találtam még egy két érdekes képet, pl. magyar zászlós anime fej.

a forum egy az egyben az oldal része, nagyon szép így. bár ez a manga olvasóról már nem mondható el. külön oldalban nyílik meg és teljesen külön álló rendszert alkot.

Szólj hozzá!

Címkék: anime elmélkedés

A bejegyzés trackback címe:

https://h4x00r.blog.hu/api/trackback/id/tr481278835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása