HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Bluu

Full Circle Magazin

Ubuntu

Címkék

yubnub

2009.12.12. 00:02 h4x00r

komolyan mondom ennél szebb dolgot még életemben nem láttam. teljesen bele szerettem! nem tudom szavakba önteni, azt amit most érzek. könnyekkel van tele a szemem és remeg a hangom ( gépelésem )

első ránézésre a yubnub egy egyszerű keresőnek tűnik. de nem az!
egy nagyon komoly "parancssoros üzemmód" a webes felülethez.

rengeteg féle parancsot fel lehet vinni, és akárki adhat hozzá újat így már szinte mindenféle oldal megtalálható az adatbázisban

akinek pedig még gleebox-a is van, annak pedig tényleg néhány billentyű leütése és után már kereshet is az ubuntu wikiben:

ALT+G
:uwi emesene

aki pedi ezt a rendszert szeretné használni, hogy keressen a h4x00r blog-on, a h4x00r paranccsal már ezt is megteheti:

h4x00r google

ennyi az egész! és már megy is a keresés a blog-on a google szóra! hát nem egyszerű?

Szólj hozzá!

Címkék: elmélkedés

A bejegyzés trackback címe:

https://h4x00r.blog.hu/api/trackback/id/tr471591670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása