HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Bluu

Full Circle Magazin

Ubuntu

Címkék

ncore már 4 éve

2009.01.17. 12:13 h4x00r

bár mostanában egyre több gond van vele, de a szebb időket megélt tracker immáron 4 éve üzemel a magyar "piacon". boldog születésnapot ncore!

az ncore kialakulásához vezető rögös út az endless nevű trackerrel kezdődött. a már akkor sem kicsinek számító tracker indulása után nemsokkal összeált egy másik magyar trackerrel a skyline-al. így alakult ki a sokak által kedvelt és nagyon nagy táborral rendelkező endles-skyline. a sokáig magyarország első torrent oldala ként számon tartott oldalra naponta több száz dolog került fel és nagyon ritkák voltak a seedelés nélküli anyagok. ám minden jónak egyszer vége szakad. ez nemvolt másképpen az e-s-al sem. a fele gárda otthagyta az oldalt így az rövid időn belül megszűnt létezni. a többiek pedig hűen a hagyományokhoz új oldalt alapítottak ncore néven. a kezdeti nehézségek, és a nagy feladat ellenére sikeresen helyt álltak. de mostanában ez valahogy nem jött össze nekik... az oldal naponta dob 504-es vagy 505-ös hibát. reméljük hogy ez megoldódik minél előbb és újra méltó lehet magyarország elsőszámú trackere címre!

félre értések elkerülése végett: nem célom lejáratni az oldal! mindössze elmondtam hogy én hogyan emlékszem az oldal fejlődésére, azokból, amiket hallottam, olvastam!

Szólj hozzá!

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://h4x00r.blog.hu/api/trackback/id/tr85883326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása