HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Bluu

Full Circle Magazin

Ubuntu

Címkék

Go for it!

2009.11.11. 15:30 h4x00r

sokszor hallatom már azt a kifejezést, hogy a google az új microsoft. nos... de ha ingyen van? azért ez a téma is megérne egy külön elmélkedést, de most más a téma!

a google egy új programozási nyelven kezdett el dolgozni, amely már oan állapotban van, hogy pl a nyelv saját szervere, már ezen írodott. érdemes megnézni a bemutató videot is, néhány érdekesség van benne:

a nyelv nem a játék fejlesztőket célozza meg. még csak grafikus felületet sem támogatja ( egyenlőre! ) a project elsődleges célja egy könnyű, egyszerű és gyors nyelv megalkotása volt, amivel elsősorban rendszer közeli feladatokat lehet megoldani. remek példa erre a szerver alkalmazás. de ha ennyire jó, akkor lehet, hogy később drivereket is lehetne benne írni. ( ez csak az én fantáziálásom )

érdemes megnézni a faq-ot, hogy azért valamennyire képben legyünk, hogy mégis mik az elképzelések. ahogy írják nem egy mindenki által használt nyelvet akartak létrehozni, hanem "csak" egy oat, amit a szakavatottak használnak.

számomra, de talán sokan másoknak is, lényegtelen ez a nyelv :D inkább csak érdekesség...

azért gondolom ezt elsősorban maguknak csinálták a google-s srácok......

Szólj hozzá!

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://h4x00r.blog.hu/api/trackback/id/tr831518018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása